Αν κρινω απο τον τροπο που γραφεις δεν ειναι να απορει κανεις που σε μισουν ολοι στο σόι του οπως λες.
Μιας και ρωτας εδω θα σε συμβουλευα να βελτιωσεις πρωτα τη δικη σου συμπεριφορα γιατι μιλας για την αδερφη του με πολυ ασχημο τροπο και αυτο αποκαλυπτει πιο πολλα πραγματα για εσενα παρα για την κουνιαδα σου.
Δεν σε αφορα το τι εχει κανει στη ζωη του ή τι δεν εχει κανει ο καθενας και στο φιναλε εκεινη ειναι η αδερφη του, το αιμα του που μεγαλωσανε μαζι, ενω εσυ εισαι μια χτεσινη για να σου το πω και ετσι .
συγγνωμη αλλα δεν μπορεσα μεσα σε λιγες γραμμες να εξηγησω τι γινεται με την ολη κατασταση και εσυ απλα καταλαβες ενα ξεσπασμα.απο την πρωτη στιγμη ημουνα οσο πιο καλη μπορουσα και απο την πρωτη στιγμη το μονο που ακουγα ειναι κακιες και μπηχτες για εμενα και την οικογενεια μου.κανεις δεν με υποστηριξε.νιωθω οτι ειμαι σε αρρωστη κατασταση εδω και 5 χρονια και απλα δεν μας αφηνουν να προχωρησουμε!οσο για την αδερφη του απειρες φορες με εχει ενοχλησει και με μηνυματα αλλα και απο κοντα με βρισιες και κακιες οτι της "εκλεψα τον αδερφο".προσπαθησα να της εξηγησω πως τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα απο οσο νομιζει αλλα δεν καταλαβε και αντιθετα συνεχισε τις επιθεσεις.εσυ μπορει να λες οτι ειναι το αιμα που μεγαλωσε αλλα αυτη γιατι δεν τον αφηνει να προχωρησει και αντιθετα τον εκμεταλλευεται καθημερινα,ζητωντας του χρηματα μονιμως?και στην τελικη με εμενα ειναι το μελλον και η ζωη του απο εδω και περα,δεν εχουμε χρονο για τετοιες αρρωστες καταστασεις.η συμπεριφορα μου παραητανε καλη για αυτους τους ανθρωπους που μονο δηλητηριο εχουν μεσα τους.